miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Doi tineri, arestați după ce ar fi jefuit mai multe locuințe

Doi tineri, unul de 17 ani și altul de 18 ani, din comuna doljeană Podari, au fost arestați după ce ar fi furat bunuri din mai multe locuințe. Tânărul de 18 ani ar fi furat chiar și un cal.

„Marți, 2 august, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri de 17 şi 18 ani, din comuna Podari, sat Branişte, bănuiţi de comiterea a 2 infracţiuni de furt calificat primul, respectiv 4 infracţiuni de furt calificat cel de-al doilea.

Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 30/31 iulie a.c., tânărul de 18 ani ar fi pătruns într-un imobil nelocuit, din comuna Podari, sat Braniște, de unde ar fi sustras un televizor tip plasmă. Ulterior, însoțit de tânărul de 17 ani, ar fi pătruns în alte 2 imobile nelocuite din comuna Podari, sat Braniște, de unde ar fi sustras o bicicletă, scule electrice, chei, cabluri electrice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bunurile au fost recuperate de poliţişti în proporţie de 90 % şi predate persoanelor vătămate. De asemenea, din cercetări, s-a mai stabilit faptul că tânărul de 18 ani ar fi sustras la data de 24 mai a.c., de pe un islaz din comuna Bucovăţ, un cal care aparţine unui bărbat de 52 de ani din Bucovăţ. Calul a fost predat de poliţişti proprietarului” – transmite IPJ Dolj.

Marți, 2 august, tinerii au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri iar în urma probatoriului administrat de poliţişti, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj. În cursul acestei zile de miercuri, cei în cauză au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Politica