joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat lovit de mașină în Turburea

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe D.J. 661 Turburea, a fost acroșat cu oglinda laterală de un autoturism de culoare închisă, care circula din direcția orașului Târgu-Cărbunești către orașul Filiaș, județul Dolj.

În urma impactului, bărbatul de 51 de ani, a suferit leziuni în zona membrului inferior drept, fiind transportat la o unitate medicală pentru investigații suplimentare. Din verificarile efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că autorul evenimentului rutier este un bărbat de 57 de ani, din comuna Turburea.

„Acesta, în timp ce se deplasa pe D.J. 661 Turburea, din direcția orașului Târgu-Cărbunești către orașul Filiaș, județul Dolj, l-ar fi acroșat pe bărbatul de 51 de ani, continuându-și deplasarea. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat o concentrație de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma probatoriului administrat, față de conducătorul autoturismului s-a luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, informează IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica