sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ofertă pentru Adrian Ivan de la un club de prestigiu din Franța!

Vârful oltenilor este chemat să readucă unul dintre cele mai titrate clubului din Hexagon înapoi în Ligue 1.

Sezonul trecut a fost unul excelent pentru Andrei Ivan, care a reușit să marcheze nu mai puțin de 17 goluri și să ofere 12 pase decisive în tricoul alb-albastru al CSU Craiova. Forma excelentă a atras atenția scouterilor de la Bordeaux, club care a picat în divizia secundă la finalul stagiunii precedente.
Surse din presa franceză transmit că Bordeaux, echipă retrogradată în Ligue 2 la capătul sezonului trecut, a făcut o ofertă pe numele fotbalistului, susține Gsp.ro. Sursa citată menționează că Mihai Rotaru, conducătorul clubului alb-albastru, ia în calcul să accepte oferta. Practic, mingea este la Andrei Ivan, el urmând să decidă dacă îl satisfice oferta francezilor.
Andrei Ivan nu ar fi la prima aventură în străinătate, evoluând între iulie 2017 și august 2019 pentru Kuban Krasnodar și Rapid Viena. El a fost vândut la gruparea rusă pentru 3 milioane de euro și răscumpărat mai apoi cu 1.5 milioane de euro. Nouarul celor de la CSU nu are un start de stagiune mulțumitor, fiind parcă mai preocupat în ultima vreme de viața personală, căsătorindu-se și așteptând o fetiță. În cazul în care îl va vinde pe Ivan ar fi cel de-al treilea titular de care gruparea olteană se desparte în această vară, după Pigliacelli și Gustavo.
Bordeaux, clubul francez interesat de serviciile jucătorului, este una dintre echipele de tradiție din Franța, având 6 titluri de campioană în palmares și nu mai puțin de 15 trofee obținute în decursul anilor. Ultimul titlu obținut de francezi a fost câștigat în 2009.

Politica