vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Spitalului Vechi intră în reabilitare

Consiliul Județean (CJ) Vâlcea a anunțat un alt succes de amploare. Spitalului Vechi va intra într-un proces de modernizare, după ce a fost adoptată o hotărâre care stabilește cadrul legal pentru ca lucrările să intre în procedură de proiectare și execuție.

Președintele CJ, Constantin Rădulescu a vorbit despr eimportanța investiției care va depăși 90 de milioane de lei.

„Modernizarea Spitalului Vechi este un proiect pe care l-am început în urmă cu 4 ani și despre care astăzi pot spune că, în sfârșit, a intrat în linie dreaptă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Compania Națională de Investiții va organiza licitația în urma căreia peste 97 milioane lei (970 miliarde lei vechi) vor fi investiți în modernizarea clădirii, dar și în achiziționarea de aparatură medicală.

Lucrările vor începe cu reabilitarea Corpului C5, respectiv a secțiilor: Oftalmologie, Psihiatrie 2, Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, precum și a Compartimentului de psihiatrie infantilă.

În cadrul acestui proiect, se vor realiza și lucrări de amenajare și sistematizare a parcului existent în curtea interioară a Spitalului Vechi.

Este o veste minunată pentru Județul Vâlcea și vreau să le mulțumesc tuturor celor care de-a lungul timpului au fost alături de noi și ne-au susținut în acest demers.

Voi fi prezent zi de zi în șantier după demararea lucrărilor.

Investim în sănătate și fac acest lucru pentru că iubesc oamenii și vreau ca pacienții să fie primiți în condiții bune”, a spus Constantin Rădulescu.

Politica