vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un doljean beat a lovit cu scuterul o mașină

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Judeţean Dolj au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere prin depistarea persoanelor care conduc vehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În cadrul activităților desfăşurate, polițiștii au aplicat 91 de amenzi, în valoare de peste 32.000 de lei. Totodată aceștia au reținut 11 de permise de conducere.

Un bărbat de 51 de de ani, din Ţuglui, a lovit cu scuterul o mașină parcată. Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar scuterul era neînmatriculat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Ieri, 26 iulie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi cu privire la faptul, că pe DC 95, în localitatea Ţuglui, a avut loc un accident rutier.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că un bărbat de 51 de de ani, din Ţuglui, în timp ce conducea un moped pe DC 95, în satul Tuglui, a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un autoturism care se afla parcat.

Bărbatul a testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde a refuzat recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar mopedul condus de acesta este neînmatriculat în circulaţie”, potrivit IPJ Dolj.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, fără permis şi refuz de recoltare a probelor biologice.

Politica