vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Accident rutier între Slatina și Brebeni. Trei persoane la spital

Un accident rutier a avut loc între localitățile Slatina și Brebeni. În incident au fost implicate două autoturisme. Una dintre mașini ar fi fost proiectată în câmp, iar cele trei persoane din autoturism au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale . „Luni, în jurul orei 16.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Județean 546, între localitățile Slatina și Brebeni.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Coteana, județul Olt, a intrat în coliziune cu un autoturism oprit pe marginea din dreapta a drumului, pe acceași direcție de mers, condus de o tânără, în vârstă de 25 de ani, din comuna Crâmpoia, județul Olt, în care se mai aflau alte două femei, în vârstă de 44, respectiv 70 de ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma coliziunii, autoturismul în care se aflau cele trei persoane a fost împins în afara părții carosabile, pe câmp.

În urma evenimentului, cele trei femei au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, conform iPJ Olt.

Politica