joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Doi tractoriști au murit în aceeași zi

Două tragedii au avut loc în Vâlcea, la diferență de aproximativ 11 ore. Doi șoferi de tractor și-au pierdut viața după ce au fost striviți de utilajele grele pe care lucrau.

Primul incident a fost înregistrat vineri în comuna Stroești, sat Cireșu. La intervenție au participat SMURD, Descarcerarea , dar și Salvamont Vâlcea. Aceștia nu au putut face, din păcate, nimic pentru bărbatul rămas sub tractor.

Al doilea eveniment a avut loc 11 ore mai târziu. S-a întâmplat în satul Viișoara al comunei Frâncești, acolo un tractorist a fost prins sub utilajul agricol pe care îl conducea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Angajații ISU Vâlcea s-au deplasat la fața locului cu un echipaj de Descarcerare grea cu trei subofițeri de la Râmnicu Vâlcea și cu un autovehicul de stingere cu apă și spumă (ASAS) cu modul de la Bunești cu patru subofițeri. La locul accidentului a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea cu o ambulanță tip B, precum și un echipaj de Poliție.

Și bărbat implicat în acest incident a decedat. După ce a fost scos de sub tractor, au fost aplicate manevre de resuscitare, însă fără rezultat. Decesul bărbatului a fost constatat de către către medicul care s-a deplasat la locul accidentului împreună cu ambulanța Serviciului Județean de Ambulanță Vâlcea.

Politica