joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tâlhărie la „păcănele”

Un tânăr de 21 de ani, din Slatina, este acuzat de tâlhărie. A furat o sumă frumoasă de bani dintr-o sală de jocuri de noroc din oraș. Ca să poată fugi, a împins o angajată. A fost prins și arestat.

„În fapt, la data de 23 iulie a.c., în jurul orei 10:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt, a fost sesizat prin apel 112, de către o femeie, în calitate de angajat al unei societăți comerciale cu profil de jocuri de noroc, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras 5.700 de lei, 350 de euro și 20 de lire, din încasarile societății, iar la ieșire, ar fi fost bruscată de către aceasta, pentru a putea părăsi sala de jocuri.

La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De îndată, au fost demarate cercetările și verificările în vederea depistării persoanei, stabilirii situației de fapt și dispunerii de măsuri legale, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, conform IPJ Olt.

Polițiștii Poliției Municipiul Slatina l-au prins pe strada Nicolae Bălcescu și l-au dus la audieri. Mai avea bani la el.

„Asupra acestuia au mai fost găsiți 3.340 de lei, 350 de euro și 20 de lire, ce au fost ridicați și predați reprezentanților societății.
În urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, tânărul, de 21 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Astăzi, 24 iulie 2022, instanța de judecată a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de acesta, fiind continuate cercetările”, mai arată IPJ Olt.

El a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Politica