joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ramzan Kadîrov amenință iar: „Demilitarizăm țările NATO. Prima e Polonia!”

Șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov, profită de audiența extrem de mare pe care o au conturile sale de pe rețelele de socializare, mai ales cele din Rusia, și postează mai multe mesaje zilnic, toate în tonul propagandei Kremlinului.

Într-unul dintre ele, publicat miercuri pe contul de Telegram, Ramzan Kadîrov îl laudă pe comandantul soldaților ceceni care luptă alături de ruși în Ucraina, Apti Alaudinov, și amenință, din nou, nu doar cu cucerirea întregii Ucraine și a Kievului, ci și cu un război victorios cu soldații NATO.

Kadîrov începe postarea remarcând contribuția lui Apti Alaudinov succesele de pe front, care a luat o pauză de la operațiunile militare din Ucraina și a mers la Moscova, unde a fost invitat la televiziunea de stat Rossia1.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Permiteți-mi să vă reamintesc că Apti Aronovici a rezistat invadatorilor ucraineni împreună cu voluntarii subordonați și corpul II al Miliției Populare din LPR, fără a avea la dispoziție specialiști militari pregătiți profesional sau unități de echipament greu. Bilanțul generalului-maior este considerabil: a participat la eliberarea a 36 de așezări, inclusiv a 4 orașe. Apti Alaudinov s-a întors recent dintr-o călătorie de afaceri la Moscova și am reușit în sfârșit să avem o conversație fructuoasă la o ceașcă de ceai și să vorbim în detaliu despre tactica unităților noastre, să cântărim argumentele pro și contra și să ne gândim la sarcinile viitoare.

Planurile sunt grandioase. Elaborăm deja un plan de demilitarizare a țărilor NATO, iar prima în linie după capturarea Kievului este Polonia”, a scris Kadîrov.

Postarea a strâns aproape un milion de vizualizări și 30.000 de reacții aprobatoare, scrie libertatea.ro El a mai transmis astfel de mesaje, în care îi cerea lui Vladimir Putin să ordone luarea cu asalt a capitalei ucrainene și garanta că o va cuceri împreună cu soldații ceceni pe care i-a trimis pe front.

Politica