vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Spitalul Județean suplimentează numărul de paturi pentru pacienții cu covid

Spitalul Județean din Târgu Jiu anunță că a suplimentat numărul de paturi pentru pacienții cu coronavirus. La nivelul Secției de Boli Infecțioase existau 18 paturi destinate pacienților diagnosticați cu noul coronavirus și restul paturilor erau pentru pacienți care aveau alte afecțiuni.

Astfel, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Gorj au emis avizul epidemiologic pentru ca Secția Boli Infecțioase să poată interna 50 de pacienți cu coronavirus.

În prezent, sunt internați la Boli Infecțioase 26 de pacienți pozitivi la coronavirus, iar la Compartimentul ATI Covid sunt patru pacienți internați.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Mai avem pacienți pozitivi internați în următoarele secții: un pacient la Pediatrie, un pacient la ATI II, doi pacienți la Secția Chirurgie I, un pacient la Urologie și doi pacienți la Cardiologie”, spun reprezentanții SJU.

De asemenea, doi angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu au fost diagnosticați cu coronavirus și se află acasă, sub tratament.

”Pacienții non-Covid nu vor mai putea fi internați la Boli Infecțioase, ei fiind îngrijiți și tratați în secțiile medicale: Medicină Internă I și Medicină Internă II și la Secția Gastroenterologie”, se mai arată în comunicat.

Politica