vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un turist a zăcut mort ore în șir pe șezlong, pe o plajă din Creta

Un turistcare nu s-a mișcat ore în șir de pe șezlongul său de pe o plajă din Grecia, a fost declarat mort în cursul serii, când a fost găsit de angajații plajei respective.

Turistul britanic, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit sâmbătă seară, pe o plajă din Stalida, frecventată în general de turiști cu copii. Angajații plajei s-au alarmat atunci când au văzut că bărbatul nu se ridică de pe șezlong, chiar dacă soarele era aproape de apus și au anunțat serviciile de urgență, potrivit digi24.ro care citează Sky News.

Echipajul medical sosit la fața locului i-a acordat primul ajutor și l-a dus pe bărbat la Spitalul Universitar din Heraklion, dar acolo i s-a declarat decesul, pentru că nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cauza morții va fi stabilită după necropsie. Între timp, autoritățile britanice au început demersurile pentru repatrierea decedatului.

Pe insula Creta, temperaturile au depășit lejer 30 de grade Celsius în ultimele zile. Pompierii de pe insulă s-au luptat cu incendii de vegetație în Agios Vassiliou, care au afectat sute de hectare de teren agricol, inclusiv plantații de măslini, stupi și pășuni.

Politica