Video/ Tanti Ghiorghița, căutată de polițiști cu drone și câini

O femeie de 94 ani, din comuna Brabova, este căutată de familie și Poliție după ce a dispărut de acasă, vineri seara. Dispariția a fost sesizată de fiica femeii.

22 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj –Secția nr. 2 Poliție Rurală Breasta, Biroul de Investigații Criminale și conductor câine din cadrul Serviciului Criminalistic au continuat activitățile de căutare ale persoanei dispărute.

În spijinul polițiștilor au venit și 8 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, împreună cu doi studenți ai Academiei de Poliție A.I. Cuza, 4 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, 3 pompieri din cadrul I.S.U-Dolj, precum și un număr de 10 voluntari din Comuna Brabova.

Bătrâna nu a fost găsită nici până duminică, la ora prânzului: „Din păcate până în acest moment bătrâna nu a fost găsită, căutarile fiind continuate!”, au transmis polițiștii.

Cu această ocazie au fost efectuate activități susținute de căutare atât în zonele acoperite cu vegetație densă, pe o rază de aproximativ 3km, cât și pe drumurile principale sau cele agricole, precum și pe raza satelor Răchita de Jos-Mosna, fiind verificate și camerele de supraveghere.

Echipele de căutare au beneficiat și de sprijinul a două drone, una pe timpul zilei și a doua cu vedere pe timp de noapte.

Semnalmente : înălţime 1,65 m, aproximativ 55 de kg, părul grizonat, ochii verzi, mers cocoșat.

La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu o cămașă albă, pulover de culoare închisă, papuci de cauciuc de culoare maro.

Populare

Recomandări

Ciucă se confesează: „Mi-e teamă de un singur lucru, să nu mor neîmpărtăşit”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi seara, într-un interviu...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 05.12 – 11.12.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Tichetele de sportiv pentru copii se amână pentru 2024

Copiii și juniorii legitimați la structurile sportive care practică...