Video/ Tanti Ghiorghița, căutată de polițiști cu drone și câini

O femeie de 94 ani, din comuna Brabova, este căutată de familie și Poliție după ce a dispărut de acasă, vineri seara. Dispariția a fost sesizată de fiica femeii.

22 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj –Secția nr. 2 Poliție Rurală Breasta, Biroul de Investigații Criminale și conductor câine din cadrul Serviciului Criminalistic au continuat activitățile de căutare ale persoanei dispărute.

În spijinul polițiștilor au venit și 8 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, împreună cu doi studenți ai Academiei de Poliție A.I. Cuza, 4 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, 3 pompieri din cadrul I.S.U-Dolj, precum și un număr de 10 voluntari din Comuna Brabova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bătrâna nu a fost găsită nici până duminică, la ora prânzului: „Din păcate până în acest moment bătrâna nu a fost găsită, căutarile fiind continuate!”, au transmis polițiștii.

Cu această ocazie au fost efectuate activități susținute de căutare atât în zonele acoperite cu vegetație densă, pe o rază de aproximativ 3km, cât și pe drumurile principale sau cele agricole, precum și pe raza satelor Răchita de Jos-Mosna, fiind verificate și camerele de supraveghere.

Echipele de căutare au beneficiat și de sprijinul a două drone, una pe timpul zilei și a doua cu vedere pe timp de noapte.

Semnalmente : înălţime 1,65 m, aproximativ 55 de kg, părul grizonat, ochii verzi, mers cocoșat.

La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu o cămașă albă, pulover de culoare închisă, papuci de cauciuc de culoare maro.

Populare

Recomandări

UPDATE/Explozie la o centrală termică din Olt. O persoană a murit

Update/ Din nefericire, conform IPJ Olt, bărbatul de 72...

CSU Craiova urcă pe podium. Oltenii visează, din nou, la titlu

Echipa lui Rotaru arată din ce în ce mai...

Cod galben de vreme rea în jumătate de țară

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis două alerte...

România a aflat cu cine joacă în grupele EURO 2024

Naționala României și-a aflat sâmbătă, 2 decembrie, adversarii de...