vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Infrastructura rutieră modernă pentru cinci UAT-uri din Gorj

Au fost finalizate lucrările la obiectivul de investiție „Reabilitare DJ 674, Vlăduleni-Urdari-Turceni-Ionești-Limita Jud. Mehedinți”. Drumul județean 674 se află în administrarea Consiliului Județean Gorj și are lungimea de 43,443 km, traversând teritoriile administrative ale comunelor Bîlteni, Fărcășești, Urdari, Ionești și intravilanul orașului Turceni, până la limita cu județul Mehedinți, prin localitățile: Vlăduleni, Fărcășești, Valea cu Apă, Peșteana de Jos, Hotăroasa, Urdari, Fântânele, Strâmba Jiu, Valea Viei, Gârbovu, Murgești, Jilțu, Turceni, Ionești, Iliești, Gura Șușiței, Picu.

Valoarea lucrărilor executate la obiectivul de investiție mai sus menționat, este de 94.282.675,87 lei fără T.V.A. Sursa de finanțare a fost constituită din fondurile alocate prin Programul Național de Dezvoltare Locală și Bugetul propriu al județului Gorj.

„Locuitorii din 17 localități de pe raza celor cinci unități administrativ teritoriale vor beneficia de un confort sporit din punct de vedere al circulației rutiere nu doar prin reabilitarea sistemului rutier ci și prin realizarea acceselor la proprietăți, a pistelor de biciclete și trotuarelor pietonale (5434 m), a celor 28 stații de autobuz, montarea de indicatoare rutiere sau amenajarea a 224 drumuri laterale”, după cum anunță Consiliul Județean Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Execuția investiției a demarat în anul 2019 iar în prezent Consiliul Județean Gorj are în desfășurare procedura de recepție la terminarea lucrărilor de reabilitare a obiectivului de investiție menționat

Politica