vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Problemele lui Balint înainte de meciul cu Sepsi: „Suntem un pic descoperiţi”

CS U Craiova joacă împotriva celor de la Sepsi, în această seară, de la ora 21:30. Laszlo Balint nu se va putea baza pe Nicușor Bancu, încă suspendat. Căpitanul alb-albaștrilor va fi înlocuit cu Vătăjelu, iar antrenorul echipei consideră că această absența a descoperit cumva formația din Bănie. Cel mai probabil, tehnicianul se referă la banda dreaptă, acolo unde este nevoit să de bazeze pe Vlădoiu. Chiar dacă Rotaru l-a repatriat pe Martic, fundașul croat nu este încă 100%, în timp ce o improvizație cu mijlocașul Căpățână în postura de apărător dreapta ar fi prea riscantă chiar din prima etapă.

„Grupul a reacţionat foarte bine la ceea ce îmi doresc implementat, trebuie să ştim să suferim, că vorbim de un meci sau de un campionat, să trecem împreună peste momentele grele, iar băieţii au înţeles cest lucru. Suntem un pic descoperiţi prin absenţa lui Bancu, dar avem soluţii. Pigliacelli va fi titular cu Sepsi, sper ca Lazar să fie apt cât mai repede, există o îndoială în privinţa lui şi pentru meciul din Conference League. Nu cred că plecăm cu a doua şansă, meciul este sub semnul echilibrului, sper ca atitudinea noastră să facă diferenţa”, a declarat antrenorul.

Antrenorul alb-albaștrilor este încrezător în forțele elevilor săi. Balint a explicat că sistemul de joc va rămâne același, dar anumite principii se vor schimba.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Debutul ne-a scos în faţă o echipă în formă, incomodă, care şi-a demonstrat forţa, a avut rezultate foarte bune, a câştigat două trofee în ultima perioadă, are un antrenor care şi-a pus amprenta pe unde a fost. Ne-am pregătit bine şi suntem hotărâţi să dăm totul pentru victorie. Am mers pe continuitate în sistemul de joc, deşi anumite principii s-au schimbat, nu modificiări radicale, pe momentul de posesie şi pe non-posesie, şi vreau să văd aceste schimbări în acest meci. Orice început este dificil, aşa că va conta mult atitudinea, echipele nu au ritm, detaliile şi starea de spirit pot face diferenţa. Nu am emoţii, ci preocupări, îmi doresc enorm să debutez cu un rezultat bun, pe stadionul nostru, cu gândul acesta mă culc şi mă trezesc. Sepsi are atuul de a fi jucat deja un meci oficial. Sunt convins că vom fi la un nivel foarte bun în ceea ce priveşte abordarea mentală, avem nevoie de siguranţă defensivă, contra unei echipe care a pus probleme campioanei, avem nevoie de reuşite în atac. Am parcurs strategia jocului de mâine, am încredere că vom fi pregătiţi la ora jocului”, a mai spus Laszlo Balint.

Politica