joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe strada A.I. Cuza. O femeie a ajuns la spital

O femeie în vârstă de 69 de ani, din Craiova, a ajuns la spital după ce a fost lovită de mașină, pe strada A.I. Cuza, din Bănie. Evenimentul rutier a avut loc vineri dimineața, iar victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„În dimineaţa zilei de 15 iulie a.c., ora 08.30, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada A.I. Cuza, din municipiul Craiova, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, din municipiul Craiova şi un pieton, o femeie de 69 de ani, tot din municipiul Craiova”, informează IPJ Dolj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica