Mehedințeni, prinși băuți la volan. Unul dintre ei s-a ciocnit de o mașină staționată

Doi mehedințeni au fost prinși băuți la volan. Unul dintre ei, un bărbat de 53 de ani, din comuna Jiana, a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel de-al doilea avea o alcoolemie de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este vorba despre un bărbat de 63 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, care în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul  Nicolae Iorga, după intersecția cu bulevardul Mihai Viteazu a intrat în coliziune cu un autoturism ce era staționat.

„La data de 13 iulie a.c., ora 14.40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe bulevardul Nicolae Iorga, în municipiu, după intersecţia cu bulevardul Mihai Viteazu s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că un bărbat de 63 de ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul  Nicolae Iorga, după intersecția cu bulevardul Mihai Viteazu a intrat în coliziune cu un autoturism ce era staționat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 13 iulie a.c., ora 23.50, polițiștii Secției  Poliție Rurală Șimian au depistat, în trafic, un bărbat de 53 de ani, din comuna Jiana, în timp ce conducea  un autoturism pe DN 56 A, în localitatea Șimian, după ce a condus băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare  de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală  pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, potrivit IPJ Mehedinți.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Populare

Recomandări