FOTO/Alexia Eram a luat permisul de conducere:„A făcut școala de vreo trei ori”

Date:

Ieri, 13 iulie, Alexia Eram a anunțat în mediul online că a obținut permisul de conducere. Totodată, ea a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut dezvăluiri pe larg despre bucuria că a devenit șoferiță.

Alexia Eram a postat mai multe fotografii pe Instagram, acolo unde a anunțat că în sfârșit a devenit șoferiță. „De astăzi aveți o nouă șoferiță în oraș”, au fost declarațiile vedetei. În ultima perioadă, tânăra se concentra la orele de condus, totodată ea se pregătea și pentru examen. A reușit ieri, a obținut permisul. „Sincer, după ce am văzut acolo 22, nici nu a mai contat. Astăzi am avut examenul practic. (…) În sfârșit, l-am luat”, a declarat Alexia Eram, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

La interviul video în direct, alături de Alexia a fost și Mario Fresh, iubitul ei, care a dezvăluit că tânăra a fost nevoită să facă școala de șoferi de trei ori. Pentru că studia în Marea Britanie și se ocupa de propria afacere, fiicei Andreei Esca nu a avut timp să se preocupe și de acest lucru.

Bine, prima dată când l-a dat, dar a făcut școala de vreo trei ori. Pentru că fiind foarte ocupată, nu a avut timp să învețe, în primul rând, după care să meargă să dea și sala și traseul. Și acum, când are cea mai multă treabă, s-a dus să-l dea”, a explicat Mario Fresh. Momentan, Alexia Eram nu are încă o mașină, nu a apărut până acum cu vreun autovehicul, așa că e posibil ca în viitorul apropiat să facă o investiție în acest sens.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Ministrul Educației, adeptul revenirii la uniforme în școli

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, ar vrea reintroducerea uniformei în...

Anchetă la Penitenciarul Craiova, după un interviu dat de Dincă

Polițiștii doljeni au deschis un dosar penal și fac...

Craiova. Reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Craiova și procurorii...

Bucătărie nouă la „Filantropia”

Blocul alimentar al Spitalului "Filantropia" din Craiova a fost...