sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO/Alexia Eram a luat permisul de conducere:„A făcut școala de vreo trei ori”

Ieri, 13 iulie, Alexia Eram a anunțat în mediul online că a obținut permisul de conducere. Totodată, ea a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut dezvăluiri pe larg despre bucuria că a devenit șoferiță.

Alexia Eram a postat mai multe fotografii pe Instagram, acolo unde a anunțat că în sfârșit a devenit șoferiță. „De astăzi aveți o nouă șoferiță în oraș”, au fost declarațiile vedetei. În ultima perioadă, tânăra se concentra la orele de condus, totodată ea se pregătea și pentru examen. A reușit ieri, a obținut permisul. „Sincer, după ce am văzut acolo 22, nici nu a mai contat. Astăzi am avut examenul practic. (…) În sfârșit, l-am luat”, a declarat Alexia Eram, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

La interviul video în direct, alături de Alexia a fost și Mario Fresh, iubitul ei, care a dezvăluit că tânăra a fost nevoită să facă școala de șoferi de trei ori. Pentru că studia în Marea Britanie și se ocupa de propria afacere, fiicei Andreei Esca nu a avut timp să se preocupe și de acest lucru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bine, prima dată când l-a dat, dar a făcut școala de vreo trei ori. Pentru că fiind foarte ocupată, nu a avut timp să învețe, în primul rând, după care să meargă să dea și sala și traseul. Și acum, când are cea mai multă treabă, s-a dus să-l dea”, a explicat Mario Fresh. Momentan, Alexia Eram nu are încă o mașină, nu a apărut până acum cu vreun autovehicul, așa că e posibil ca în viitorul apropiat să facă o investiție în acest sens.

Politica