marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Diaconu, prefect cu jurământ

Dan Diaconu este noul prefect de Dolj. Acesta a depus jurământul în cadrul unei ceremonii susținute joi la Instituția Prefectului. La festivitate au fost prezente mai multe oficialități ale administrației juidețene.

Dan Diaconu s-a arătat onorat de noua funcție, menționând că actuala titulatură nu-l va schimba.

„Este un privilegiu să mă pot adresa dumneavoastră în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu. Acest lucru reprezintă o adevărată provocare și totodată mă responsabilizează. Doresc să vă asigur că voi rămâne același om pe care îl cunoașteți, deschis comunicării și dedicat activități”, a spus Dan Diaconu după depunerea jurământului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La eveniment a fost prezent și fostul prefect de Dolj, Daniela Barbu, care l-a felicitat la rândul său pe Dan Diaconu, dar și oficialilor care i-au fost alături în scurtul mandat de reprezentant al Guvernului în județ.

“Vreau să vă mulțumesc pentru activitatea pe care ați desfășurat-o. A fost un mandat nu foarte lung, dar fructuos. Vă mulțumesc pentru implicare și colaborare. Domnule prefect, vă doresc putere de muncă. Cred că veți face față acestei provocări. Succes în activitatea dumneavoastră”a spus fostul prefect Daniela Barbu.

Mai mulți bani europeni!

Președintele Consiliului Județean (CJ), Cosmin Vasile l-a felicitat la rândul său pe noul prefect, transmițându-i faptul că ușile CJ sunt deschise pentru colaborări între cele două instituții, așa cum s-a întâmplat și până în prezent. Reprezentantul CJ a subliniat și nevoia de fonduri europene la nivel județean și a declarat că speră într-o colaborare strânsă cu Instituția Prefectului în acest sens.

“Îi urez succes domnului prefect în provocările pe care le va avea. Noi, ca și Consiliu Județean, suntem un partener și vom fi mereu un partener cu Prefectura, pentru că este o instituție reprezentativă pentru administrația județului Dolj. Provocări vor fi, momentele grele vor fi. Trebuie ca împreună sa reușim să accesăm fonduri europene, pentru că în următorii 2 ani de zile acesta va fi motto-ul nostru”, a spus Președintele CJ, Cosmin Vasile.

La festivitate au participat, prin teleconferință și noii prefecți ai județelor Bacău și Sălaj, care au depus la rândul lor jurământul joi.

Politica