marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Tineri drogați la volan, prinși de polițiști

Un bărbat de 32 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 1 Mai și un tânăr de 27 de ani, din Bănie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Revoluției, au fost prinși drogați la volan de către polițiști.

„La data de 05 iulie a.c., ora 18.40, patrula de siguranță publică formată din polițiști ai Secției nr.2 Poliție Craiova și elev din cadrul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, au depistat un bărbat de 32 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 1 Mai, din municipiul Craiova”, potrivit IPJ Dolj.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de droguri. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală din municipiul Craiova unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În seara zilei de 05 iulie a.c., ora 23.30, patrula de siguranță publică formată din polițiști ai Secției nr.3 Poliție Craiova și elev din cadrul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, au depistat un tânăr de 27 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Revoluției, din municipiul Craiova. Întrucât acesta avea o stare de agitație a fost testat de polițiști cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de droguri”, potrivit sursei citate.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice. În ambele situații polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica