Andrei Ivan se însoară cu Anda Butuc! „Are nuntă duminica viitoare!”

Date:

Andrei Ivan (25 de ani), atacantul CSU Craiova, se însoară cu Anda Butuc, fosta gimnastă care îi este alături de aproape un an.

Sorin Cârțu, președintele formației din Bănie, a vorbit despre evoluțiile bune ale lui Andrei Ivan și susține că parcursul bun a atacantului i se datorează Andei Butuc, scrie prosport.ro

Acesta a dezvăluit că Andrei Ivan și Anda Butuc își vor uni destinele duminica viitoare, dar că  nu va avea parte de luna de miere în această vară deoarece începe sezonul 2022 – 2023 din Liga 1 – SuperLiga.

Conform unor surse ProSport, Andrei Ivan și Anda Butuc au decis să se căsătorească în această vară deoarece tânăra este însărcinată și îi va dărui atacantului primul său copil în toamna acestui an.

„Andrei are o evoluții constant bună în ultimul timp. Eu am pus-o pe echilibrul lui din viața personală, și-a găsit o prietenă care l-a echilibrat. Are nunta duminica viitoare. Trebuie să fie într-un maxim, să atingă alte culmi pentru că deja atinge și el maturitatea.

(n.r. Îl învoiți pentru luna de miere?) E încă liber. Știi cum e acum, se face înainte luna de miere și după se căsătoresc. A făcut destule luni de miere”, a declarat Sorin Cârțu la PRO ARENA.

Andrei Ivan i-a dat inelul de logodnă Andei Butuc în luna mai a anului 2022, iar la două luni de la acel moment va avea loc evenimentul în care cei doi își vor uni destinele.

Anda Butuc este o fostă fimnastă care a făcut parte din lotul de junioare ale României la Campionatele Europene de la Sofia din 2014. La doi ani mai târziu, în 2016, Anda a făcut echipă cu Cătălina Ponor, Anamaria Ocolișan și Maria Holbură la Campionatele Europene de la Berna, unde „tricolorele” au terminat pe locul 6 la echipe.

Foto: Facebook/Andrei Ivan

 

Share post:

 

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

DOLJ.LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 15.08 – 21.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 15.08 – 21.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Accident între trei olteni și un teleormănean. Unul dintre ei, la spital

Un șofer de 72 ani, din județul Dolj, a...

Diana Şoşoacă, executată silit

Diana Şoşoacă este executată silit de ANAF. Senatoarea nu...