joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii defavorizați din Târgu Jiu vor fi ajutați de Primărie să meargă la școală

Elevii proveniți din medii defavorizate vor fi ajutați de Primăria Târgu Jiu pentru a urma școala. Primarul Marcel Romanescu, a subliniat de fiecare dată când a avut ocazia faptul că vrea ca tinerii din orașul pe care îl conduce să aibă toate condițiile necesare pentru a învăța.

Astfel, Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin Direcția Publică de Protecție Socială, va acorda, și în acest an, o atenție deosebită copiilor proveniți din familii cu o situație socio-economică dificilă. Fie că este vorba despre elevi de clasa pregătitoare sau elevi de liceu, aceștia vor primi ghiozdane echipate cu rechizite în cadrul acțiunii ”Început de an școlar”, după cum notează gorjonline.ro.

Vor fi acordate 200 de ghiozdane echipate corespunzător, pe categorii de vârstă. Valoarea totală a pachetelor cu rechizite este de aproximativ 48.000 de lei cu TVA. Potrivit sursei citate, cererile pentru acordarea rechizitelor școlare vor putea fi depuse până la data de 2 august 2022, la sediul Direcției de Protecție Socială Târgu Jiu, din Strada Oltețului, Nr. 5.Ghiozdanele cu rechizite vor fi distribuite în data de 28 august 2022.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica