vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Antoine Conte și Kovacic au părăsit Bănia! Rotaru mulțumește, Mititelu se duce cu jalba la FIFA!

Cele două echipe din Craiova au rămas fără câte un fundaș. FCU s-a despărțit de Kovacic în condiții suspecte, în vreme ce rivala CSU i-a strâns mâna online lui Conte.

CSU Craiova continuă campania de curățenie de vară. Mihai Rotaru a mai renunțat la un jucător care nu a dat randamentul scontat, este vorba de fundașul de bandă dreaptă Antoine Conte, 28 de ani.

„Clubul Universitatea Craiova a încetat relațiile contractuale cu fundașul Antoine Conte. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare!”, a anunțat echipa din Bănie, într-un comunicat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conte a evoluat în Bănie doar în 12 partide, 10 în campionat, adunând 289 de minute în total, a mai prestat într-un meci de Cupă și în Supercupa României. Jucătorul a avut un sezon groaznic, în care a stat mai mult accidentat. Fără el, Reghecampf a trebuit să improvizeze cu Bogdan Vătăjelu pe banda dreaptă, sau să riște cu Vlădoiu, jucător care nu a oferit siguranță în multe dintre meciurile în care a jucat.

Este cel de-al cincilea jucător la care Mihai Rotaru renunță pentru stagiunea în care țintește iarăși titlul de campioni! CSU Craiova s-a despărțit până acum definitiv de Ovidiu Bic (ajuns la U Cluj) și Marius Constantin (FC Argeș), nu s-a mai activat clauza de cumpărare a lui Lyes Houri, iar mijlocașul s-a întors la Fehevar, în timp ce nepotul legendei Ilie Balaci a fost trimis de Rotaru să se călească în roș-albastrul Stelei București. La capitoul veniri, Laszlo Balint a primit un fundaș central brazilian, cotat la un milion de euro, luat gratis, și anume Raul Silva, ultima dată la Braga.

Mititelu reclamă pe toată lumea la FIFA!
De partea cealaltă, imediat după 1 iulie, când jucătorii devin liberi de contract, Kovacic s-a pozat în tricoul echipei maghaire Kisvarda, una dintre adeversarele formației FCU Craiova în amicalele din Austria. Ai lui Mititelu zic că jucătorul sârb ar mai fi avut contract cu echipa olteană, drept pentru care se duc cu jalba la FIFA!

„Fotbal Club Universitatea 1948 a sesizat, în cursul zilei de azi, FIFA despre comportamentul neregulamentar și lipsit de fair-play al clubului maghiar Kisvárda.
Astfel, la echipa menționată mai sus a fost prezentat jucătorul Dominik Kovačić, acesta aflându-se sub contract cu echipa noastră până la 30 iunie 2024.
Fundașul croat a părăsit astăzi cantonamentul echipei fără acordul clubului, încălcând astfel contractul încheiat în iunie 2021”, se arată în comunicatul clubului lui Mititelu.

Politica