vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gheorghe Totolin, premiat de Olguța Vasilescu pentru că a ajutat o fetiță de 10 ani

Gheorghe Totolin, șoferul unui autobuz din Bănie, a fost premiat de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, pentru sprijinul acordat unei fetițe de 10 ani când a fost agresată.

„Ieri am premiat spiritul civic și empatia de care un craiovean a dat dovadă. Am premiat, mai presus de orice, normalitatea și bunul simț care ar trebui să ne caracterizeze pe toți!

Atunci când o fetiță de 10 ani a avut nevoie de ajutor și a fost agresată într-o stație de autobuz de către un individ cu probleme psihice, singura persoană care a sărit în ajutorul ei a fost șoferul unui autobuz. Iar acest fapt a avut loc în condițiile în care în stație se aflau mai multe persoane și fetița le-a cerut ajutor acestora, fără să intervină, totuși, nimeni. Conducătorul auto a văzut întreaga scenă, l-a pus pe fugă pe agresor și s-a asigurat că fetița ajunge în siguranță la familia ei. Gheorghe Totolin merită toată aprecierea noastră, este un exemplu pentru noi toți și eu, personal, îi mulțumesc!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am ales să îi acord acestui om o distincție în cadrul festivității de deschidere a celei de-a X-a ediții a Simpozionului Internațional de Sculptură „Drumuri brâncușiene”, care va avea loc în Craiova pe parcursul următoarelor luni. La finalul acestei ediții, operele de artă realizate vor fi amplasate în parcurile din oraș”, a scris primarul pe Facebook.

Politica