joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au schimbat locurile la volan! Băuse și a omorât un copil

După ce zilele trecute un copil de 15 ani a murit în urma unui accident rutier produs în comuna Scărișoara, județul Olt, polițiștii au aflat cu stupoare că la volanul mașinii care a lovit victima se afla alt șofer decât cel declarat inițial.

La momentul accidentului, o tânără de 21 de ani aflată în autoturism a spus că ea ar fi condus, insoțită de un bărbat de 24 de ani. Conform IPJ Olt, lucrurile au stat intocmai invers. La volan s-ar fi aflat tânărul de 24 de ani, care s-a dovedit că ar fi consumat și alcool, ieșind pozitiv la testul efectuat de polițiști după eveniment.

„În data de 27 iunie 2022, în continuarea cercetărilor și în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a stabilit faptul că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra, în vârstă de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. De asemenea, la data de 23 iunie a.c., întrucât existau suspiciuni cu privire la persoana care a condus autoturismul, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest și pe tânărul, de 24 de ani, rezultând o concentrație alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. La data de 27 iunie 2022, în urma probatoriului administrat, polițiștii Biroului Rutier Caracal, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au dispus reținerea pentru 24 de ore față de tânărul, în vârstă de 24 de ani. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul acestei zile, respectiv 28 iunie 2022, să fie prezentat Judecătoriei Caracal cu propuneri legale”, au spus reprezentanții IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că la sfărșitul săptămânii trecute, un copil de 15 ani, care mergea pe bicicletă, a fost lovit în plin de un autoturism, victima decedând. Tânăra de 21 de ani, care susținuse că ar fi fost la volan inițial a fost testată cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ în privința acesteia.

Politica