marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Robert Glință:„Nivelul la care s-a ajuns să se înoate este mai sus ca niciodată”

Robert Glință, un tânăr constănțean în vârstă de 25 de ani, este primul campion european de seniori al României în bazin de 50 m. Revenit acasă de la Mondialele de natație, unde a ocupat locul 5 în finala de 50 m spate și locul 8 în finala de 100 metri spate, înotătorul Robert Glință le-a mulțumit susținătorilor.

Au fost “încă două finale pe cea mai înaltă scenă a lumii, la Campionatele Mondiale (…) pentru a deveni un campion desăvârșit, trebuie să știi să și pierzi! Port aceste rezultate cu mândrie. Sunt mândru de ceea ce am realizat, de felul în care am abordat competiția. Nivelul la care s-a ajuns să se înoate este mai sus ca niciodată. Campionul de la Jocurile Olimpice ar fi fost înafara podiumului. Doar aflându-mă printre acești giganți ai natației mondiale este un mare privilegiu. Îi apreciez pe toți”, a spus sportivul.

Sunt extrem de recunoscător, vă mulţumesc pentru toată susţinerea! Niciodată nu ne-am confruntat cu atât de multă susţinere! Acest campionat s-a simţit cu totul altfel. Niciodată nu m-am simţit şi eu atât de special, nu am avut atât de multă împingere de la spate. Şi asta e în mare măsură şi datorită lui David. Fără aceste rezultalele colosale nu aş fi avut această mare swusţinere. Îţi mulţumesc ţie, că sunt contemporan cu tine, David…”, a spus Glinţă la ceremonia de la aeroportul Henri Coandă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica