joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Amenzi în trafic de peste 150 de mii lei

Polițiștii olteni le-au venit în ultimele zile de hac șoferilor certați cu legea. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare totală de peste 150 de mii lei în intervalul 23-27 iunie. Nici bicicliștii nu au scăpat.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, printre cei amendați au fost și 152 de bicicliști, care nu au respectat prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, adică nu au purtat vestă pe timpul nopții, nu aveau bicicletele semnalizate corespunzător, nu aveau semnalizare sonoră, iar unii dintre ei consumaseră alcool.

Polițiștii au reținut și 57 de permise de conducere, dintre care 30 pentru depășirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei maxime legale admise, 17 pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, au mai fost reținute 12 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nici infracțiunile nu au lipsit, fiind deschise 10 dosare penale de-a lungul ultimelor zile.

Politica