miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Diana, tânăra din Calafat care luptă zi de zi pentru viața ei

Violeta-Diana Talinga are 32 de ani, este din Calafat, iar de 6 luni lupta cu destinul în speranța că va învinge. Tânăra doljeancă este internată în Spitalul Județean Timișoara – Secția Neurochirurgie, iar diagnosticul ei este unul dureros: Hidrocefalie, cancer gastric cu metastaze ovariene și peritual.

Părinții Dianei sunt alături dea ea, zi de zi, dar de cânt a fost internată și până în prezent, resursele financiare ale familiei au fost epuizate. Cazul tinerei a fost făcut public, de una dintre cunoștințele ei, în speranța că se vor putea strânge fonduri pentru o intervenție chirurgicală în străinătate.

Ea este Diana, un nume comun însă pentru noi cei ce o cunoaștem a devenit zilele acestea numele cu care adormim în gând și cel cu care ne trezim! Numele pe care îl avem în gând atunci când ne rugam și ii mulțumim Lui Dumnezeu pentru încă o zi! Violeta-Diana Talinga fata alături de care am ras și plâns noi toți ce o cunoaștem are nevoie de noi! “Didi” are 32 de ani și aspirații ca noi toți de a avea o familie,o cariera și o viața liniștita, iar pentru toate acestea a luptat de când o cunoaștem, însă acum aproximativ 6 luni viața ei sa schimbat! De 6 luni lupta cu destinul în speranța ca va învinge. Diana este internata în Spitalul Județean Timișoara – Sectia Neurochirurgie, iar diagnosticul ei este unul dureros: Hidrocefalie, cancer gastric cu metastaze ovariene si peritual! Însă deși lupta pentru viața ei zi de zi, trecând prin multiple operații pana acum inclusiv pe creier, nu a încetat sa fie optimista și sa se ia trântă cu destinul. Părinții sunt zi de zi alături de ea și se roagă pentru o minune! Pentru o minune va rog și pe voi sa va rugați, însă așa cum se spune ca “ Omul sfințește locul!” va rugam din suflet sa încercam sa o ajutam pe Didi și pe părinții fiecare cu cât putem! De când Didi a fost internata și pana acum resursele familiei consumat și deși sunt sigur ca ea nu ar fi cerut niciodată nimic noi toți cei ce o cunoaștem va rugam sa o ajutați! Pentru Diana urmează alte intervenții chirurgicale în speranța ca viața ii va da o a 2a șansa. Încercam pe diferite căi sa o ajutam sa își încerce norocul și în străinătate însă pentru asta este nevoie de fonduri, iar familia din păcate nu mai are de unde sa le obțină! Va rugam pe toți cei ce din puținul vostru puteți sa o ajutați pe Diana sa trăiască sa o faceți folosind datele de mai jos! Va mulțumim și Dumnezeu sa va binecuvânteze! TitularCont: Tălîngă Marin. Cont RO18RNCB0136172956170001. Pentru transfer din străinătate: COD BiC sau SWIFT. RNCBROBUXXX”, a scris prietena acesteia, pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: Facebook

Politica