joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident rutier grav lângă Caracal. Un bărbat a murit

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a decedat sâmbătă dimineață în urma unui accident rutier produs între Caracal și comuna Redea, județul Olt. În incident au fost implicate două autoturisme. Primul, condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, și o căruță în care se afla victima decedată. La rândul ei, șoferița a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Municipal Caracal, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, și un atelaj hipo, condus de un bărbat, în vârstă de 59 de ani.

În urma evenimentului rutier, bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, conform IPJ Olt.

Politica