miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat a murit într-o piscină din Târgu Jiu

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, comuna Bălesti, s-a înecat, astăzi, într-o piscină din Târgu Jiu. Oamenii din jurul acestuia au sunat la 112, dar echipele de salvare care au ajuns la fața locului nu au mai avut ce face pentru a-l salva pe gorjean.

„La data de 24 iunie a.c, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112 despre faptul că o persoană ar fi decedat într-o piscină de pe raza municipiului. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 40 de ani, din comuna Bălesti, a fost scos din piscină in stare de inconștiență. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, care a efectuat manevre de resuscitare persoanei, însă din păcate a fost constatat decesul”, informează IPJ Gorj.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: gorjeanul.ro

Politica