Mehedinți. Drobeta-Turnu Severin, la coada clasamentului privind calitatea serviciilor de educație

Un studiu realizat de Societatea Academică din România și Asociația Act For Tomorrow arată că Sectorul 2 din Capitală oferă cele mai bune servicii de Educație, iar Sectorul 5 și Drobeta-Turnu Severin sunt la coada clasamentului în acest domeniu.

În cadrul studiului, experții au analizat, timp de 9 luni, cați bani alocă consiliile locale și județene educației dar și ce condiții au creat ca și elevii cu dizabilități să poată ajunge ușor la școală.

Sectorul 2 este campion în ceea ce privește calitatea serviciilor de educație asigurată de autorități, cu 95 de puncte, urmat de Sibiu și municipiile Oradea, Pitești și Târgoviște, scrie europafm.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sectorul 5 și Drobeta-Turnu Severin, cu 30, respectiv 24 de puncte, sunt la coada clasamentului.

În România, conform studiului realizat de Societatea Academică din România și Asociația Act For Tomorrow, nota medie la nivel național primită de autoritățile publice pentru atenția și banii acordați educației este de 6,4.

Autorii cercetării au analizat date despre acordarea burselor școlare, asigurarea pazei în unitățile de învățământ, banii alocați  cabinetelor medicale, internatelor și căminelor școlare, investițiile în școli, accesibilizarea unităților de învățământ pentru elevii cu dizabilități locomotorii.

Populare

Recomandări

Mititelu îi dă replica lui Becali: „Formula de start a echipei FCSB putea fi anticipată de oricine”

Adrian Mititelu spune că afirmațiile lui Gigi Becali, în...

Becali spune că l-a lăsat pe Mititelu să câștige: „Mi-era milă de el”

Gigi Becali a făcut afirmații destul de delicate, după...

Mehedinți. 60 de șomeri, angajați la ultima bursă

60 de șomeri din Mehedinți au fost angajați, după...