joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ISU Drobeta a început recrutările pentru Facultatea de Pompieri

La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au început înscrierile pentru ocuparea locurilor scoase la concurs de Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, sesiunea de admitere 2022.

La Facultatea de Pompieri au fost scoase la concurs 38 de locuri pentru formarea ofiţerilor (din care 1 loc pentru romi și 2 locuri pentru candidați proveniți din sistemul de protecție socială), cuspecializarea Instalații pentru construcții – pompieri, forma de învățământ cu frecvență 4 ani.

„De asemenea, la Facultatea de Drept, specializarea Drept forma de învățământ cu frecvență 4 ani, au fost alocate 8 locuri. Până la data de 8 iulie 2022, candidații interesațide o carieră în domeniul situațiilor de urgență se pot înscrie la concurs prin completarea unei cereri-tip și a declarației de confirmare a îndeplinirii condițiilor și criteriilor de recrutare. Acestea se pot descărcade pe site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Interne (www.mai.gov.ro secțiunea Carieră). Documentele se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail aInspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi: resurseumane@isumehedinti”, informează ISU Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica