vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zeci de români au dormit în aeroportul din Dortmund după ce cursa spre România a fost anulată

Zeci de români și-au petrecut noaptea în aeroportul din Dortmund după ce compania low-cost Wizz Air a anulat miercuri două curse spre România, fără minime explicații pentru pasageri. Este vorba despre zborurile spre Timișoara și spre Cluj Napoca.

Oamenii au primit paturi pliante și apă din partea Dortmund Airport, care în mod normal este închis peste noapte. De data aceasta, germanii au făcut o excepție pentru români, după ce au văzut că sunt și multe familii cu copii care nu aveau altă variantă decât cerul liber.

Cea mai mare parte dintre pasagerii cursei de Timișoara, care trebuia sa plece prima miercuri, au fost redirecționati spre cursa de Cluj-Napoca. Și aceasta a fost anulată, însă abia după ce pasagerii au fost îmbarcați și ținuti o oră și jumătate în avion, scrie g4media.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oamenii nu au găsit cazare, hotelurile fiind ocupate pe o rază de 15 km, iar la puținele locuri de cazare găsite pe booking prețul era peste 160 – 230 de euro, la care s-ar fi adăugat si cursele de taxi dus întors. În plus, la ora 5 oamenii ar fi trebuit să revină în aeroport pentru o nouă tentativă de revenire în țară.

Reprezentanti Wizzair din aeroport nu au reușit să făcă nimic. O singură familie cu copii a primit cazare. Alte două familii au primit doar promisiuni și au dormit până la urmă tot în aeroport.

Joi, cursa programata la 7 dimineață a fost amânată pentru ora locala 13.10, dar oamenii sunt deja circumspecți. O parte își caută alte variante pentru a ajunge în Romania, însă acestea sunt extrem de limitate.

Foto: Facebook

Politica