Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Plătiți cu cardul! ANAF: Suma intră în contul bancar şi trebuie să fie fiscalizată

Publicat

pe

Şeful ANAF, Lucian Heiuş, a recomandat românilor să folosească cardul bancar la cumpărături, în acest fel sumele fiind fiscalizate.

”Legea prevede clar, trebuie să bată în casă orice produs pe care îl comercializează şi să ofere bonul celui care face cumpărătura. Mulţi nu cer acest bon. Eu recomand şi eu asta fac de foarte mulţi ani, plătesc cu cardul şi atunci ştiu foarte clar că în momentul în care am plătit cu cardul suma intră în contul bancar şi trebuie să fie fiscalizată, nu mai există nicio altă variantă”, a declarat Lucian Heiuş.

Şeful ANAF a precizat că peste 590.000 de case de marcat sunt deja logate la serverele ANAF și că se doreşte ca toate casele de marcat din România să fie logate la aceste servere.

”Avem la ora actuală 598.000 de case de marcat care sunt deja logate la serverele ANAF-ului. Cred că sunt în România cam 620.000 de case de marcat. Ne apropiem încet-încet să logăm cam toate casele de marcat. Aşteptăm să se termine şi o aplicaţie care să ne permită să navigăm în aceste case de marcat ca să vedem la ce oră, ce bonuri au bătut, să vedem dacă sunt încasări fluctuante sau din continue aşa cum ar fi normal”, a mai declarat Heiuş, potrivit News.ro.

Continue Reading
Publicitate
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2022. Toate drepturile rezervate.