Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Două noi creșe vor fi construite în Râmnicu Vâlcea

Publicat

pe

Ministerul Dezvoltării a anunțat construirea a două noi creșe în Râmnicu Vâlcea. Contractele de execuție au fost semnate, iar construcția face parte dintr-un proiect care cuprinde 7 creșe moderne, la nivel național. Suma totală a investițiilor va fi de aproape 100 milioane lei.

„Am semnat contractele de execuție pentru încă 7 creșe moderne și eficientizate energetic, a căror valoare totală este de 99.325.306 lei – a anunțat ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

Ministerul a explicat și unde vor fi construite creșele, dar și dotările de care acestea vor beneficia.

„În Suceava și Râmnicu Vâlcea, va fi construită câte o creșă mare, în Beiuș, Fălticeni și Râmnicu Vâlcea vor fi creșe medii, în timp ce Reșița și Ploiești vor beneficia de câte o creșă mică. Obiectivele sunt incluse în Programul național de construire de creșe, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, și vor beneficia de săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivități, bucătărie și spălătorie proprie, cabinet medical, spații administrative, spațiu de joacă amplu, în aer liber, precum și panouri solare pentru un aport de energie din surse regenerabile”, a spus Ministrul Dezvoltării.

Continue Reading
Publicitate
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2022. Toate drepturile rezervate.