miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii craioveni au salvat mașina unui șofer de la incendiu

Polițiștii craioveni, Buhtea Mihail-Sebastian și Dumitrescu George-Valentin, au fost eroi pentru un șofer căruia îi ieșea fum de la motorul mașinii.

,,Știu că nu are legătură cu grupul, dar uneori e bine să fie un echipaj de poliție prin zonă! De ce? Dacă nu erau ei să mă ajute, mașina e posibil să fi ars complet, însă datorită lor și a rapidității cu care s-au mișcat am salvat mașina. Dacă sunteți pe grup vreau să vă mulțumesc, sunteți niște oameni minunați!”, este o parte din mesajul postat de un conducător auto, pe o rețea de socializare.

Marți, 22 iunie, în jurul orelor 18.00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Craiova, împreună cu Miculescu Alexandra Ana-Maria, elev în cadrul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în timp ce se aflau pe bulevardul Decebal, din Craiova, au observat un conducător auto care a oprit de urgență, în afara părții carosabile, întrucât îi ieșea fum de la compartimentul motor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Colegii noștri s-au deplasat în sprijinul conducătorului auto, i-au deconectat acumulatorul auto și folosind un extinctor au reușit să prevină declanșarea unui incendiu. Totodată, poliţiştii, observând că bărbatul era foarte speriat, s-au preocupat şi de starea acestuia, pe care au reuşit să îl liniştească. Bărbatul a apreciat ajutorul oferit, care, deşi un ajutor firesc aşa cum spun colegii noştri, a contat foarte mult pentru acesta. Apreciem şi noi implicarea colegilor noştri în ajutorarea semenilor care au nevoie!”, a transmis IPJ Dolj.

Politica