joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova se întărește pe postul pe care stă cel mai bine!

Campania de achiziții a celor de la FCU Craiova este surprinzătoare. Oltenii așteaptă în cantonament un jucător de aproape 2 metri.
Compartimentul în care FCU Craiova stă cel mai bine este cel al portarilor, având în vedere că Robert Popa este titular al naționalei U19 a României și evaluat de L’Equipe în primii 30 de tineri jucători din lume. Doar în cazul în care vor să renunțe la portar într-un timp record își găsește explicație transferul pus la cale de diriguitorii grupării oltene. Altfel, vor aduce la club o rezervă. Este vorba de goalkeeperul de aproape 2 metri, Ionuț Gurău, 23 de ani, care se află în discuții cu formația patronată de Adrian Mititelu.
El a fost titular pentru Unirea Slobozia în play-off-ul Ligii a doua. După ce și-a încheiat conturile cu ialomițenii, Gurău a postat pe pagina sa de facebook următorul mesaj: „A venit momentul să îmi iau rămas bun de la AFC Unirea 04 Slobozia… după 3 ani frumoși intenși și plini de bucurii și realizări pe plan sportiv!! Vreau să mulțumesc tuturor coechipierilor pe care i-am avut de la bun început până în prezent, domnului președinte, antrenorilor și staff-ul acestora și tuturor oamenilor din acest club mic și minunat… care a devenit pe parcurs un club mare datorită grupului unit de care am dat dovadă întotdeauna!! MULȚUMESC UNIREA SLOBOZIA pentru tot, vei rămâne mereu în inima mea… îți doresc mult succes”.

Politica