joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reghe nu s-a mai putut abține după acuzațiile lui Rotaru: „Nu înseamnă că sunt alcoolici”

Patronul CSU consideră că Balint ar fi trebuit să-i dea lui Reghecampf 7-0 la ce ocazii a avut în meciul direct.

După îndepărtarea lui Laurențiu Reghecampf, Rotaru s-a hazardat în niște declarații, spunând că Balint ar fi trebuit să-i bată echipa cu 7-0, că noul antrenor vine pentru a impune disciplina la club.
„Balint este extrem de meticulos și organizat, avem încredere în el. Noi, la Craiova, ne dorim agresivitate, iar echipele domnului Balint au dat tot timpul dovadă de acest lucru. Dacă vă uitați pe statistici, noi suntem pe ultimele locuri la pressing în jumătatea adversă, la interceptări. Cred că, dacă le dăm jucătorilor această agresivitate, putem obține mai multe lucruri. UTA a avut cele mai mari ghinioane, au ratat exasperabil. Am jucat cu ei la Craiova, trebuiau să ne dea 7-0 și a fost 0-0. Am făcut egal nemeritat,” și-a lăudat Rotaru noul angajat de pe banca tehnică.
Laurențiu Reghecampf, în cadrul unei intervenții la Orange Sport, s-a arătat deranjat de spusele patronului, zicând că în perioada lui a fost disciplină la echipă.
„În primul rând, există respect faţă de antrenor, faţă de meseria pe care fiecare jucător o face, discuţiile erau foarte deschise. Ei mă cunosc pe mine, dar sunt şi dur când depăşesc limita bunului simț. Am văzut că acum s-au dat declaraţii că să dăm milităria jos din pod şi că s-au făcut grătare. Eronat. Haideţi să vă spun ceva. În momentul în care doi jucători îşi serbează onomastica în ziua de Paşte… Noi am avut meci la Constanţa. Nu să petreacă, au vrut să dea o bere şi să facă un grătar şi nu aveam timp, pentru că jucam din trei în trei zile, dar când a fost momentul şi am avut o săptămână liberă, le-am dat voie să facă acest lucru împreună cu ceilalţi băieţi. Lucrul ăsta se înțelege total greşit. Când spui că ai făcut un grătar şi ai băut o bere, nu înseamnă că sunt alcoolici sau nu ştiu măsura”, a declarat Reghecampf.

Politica