Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Derulo și Natti Natasha, la Craiova. Primii artiști anunțați la festivalul de pe Oblemenco

Publicat

pe

IntenCity Festival va avea loc la Craiova, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în perioada 26 și 28 august. Organizatorii au dezvăluit numele primilor artiști aleși să urce pe scenă, în fața craiovenilor. Este vorba despre C-Block, Clean Bandit, East 17, JasonDerulo, MahmutOrhan, Nana, Natti Natasha, Ricchi e Poveri, Thomas Anders and the Modern Talking Band, Zucchero.

În perioada următoare, line-up-ul festivalului va fi completat de alte nume mari, mult așteptate în România”, spun organizatorii, care au și pus în vânzare biletele pentru eveniment: „Abonamentele pentru festivalul IntenCity pot fi achiziționate din rețeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro, cu 50% reducere, până pe 4 iulie, în limita a 10.000 de abonamente”.

Biletele pornesc de la suma de 250 de lei și pot ajunge la 500 de lei, în funcție de zonă.

Accesul minorilor sub 10 ani este gratuit doar insotiti de un adult/tutore/reprezentant legal.Având în vedere că beneficiază de gratuitate minorii nu vor avea loc asigurat pe scaun și vor fi ținuți în brațe de către părinte/tutore/reprezentant legal. Organizatorul nu recomandă prezența la eveniment a minorilor sub 7 ani din cauza zgomotului puternic care se va produce în cadrul Festivalului.

Opera Română Craiova plătește suma de 4.201.680,67 lei fără TVA, pentru partea de scenotehnică a evenimentului. Acest lucru include sonorizare, instalația de afișare (suport video – ecran LED de minim 900 mp), instalaţia de lumini inteligente, curentul electric (generatoare), efectele speciale, zona de backstage şi gardurile de delimitare și acces. Tot din această sump va fi plătit și personalul tehnic necesar, transportul echipamentelor şi protecţia gazonului. Alți 443.000 de euro vor ajunge la o societate din Capitală, pentru a promova evenimentul în ţară, dar şi în străinătate şi pentru gestinarea vânzării de bilete.

sursă foto: Instagram&Facebook

Continue Reading
Publicitate
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2022. Toate drepturile rezervate.