Circulația, închisă temporar pe Transfăgărășan! Se îndepărtează bolovanii de pe versanți

Date:

Pe parcursul zilei de marți circulația pe Transfăgărășan va fi închisă timp de câteva minute pentru îndepărtarea bolovanilor de pe carosabil, anunță DRDP Brașov.

”Alpiniștii utilitari intervin pe DN7C – Transfăgărășan pentru îndepărtarea bolovanilor periculoși de pe versanți. Operațiunea se desfășoară în zonele cele mai expuse și au un rol foarte important în îmbunătățirea siguranței traficului. Pe timpul manevrelor circulația este închisă pe ambele sensuri timp de câteva minute”, anunță drumarii.

CNAIR a anunțat săptămâna trecută redeschiderea circulaţiei rutiere pe Transfăgărăşan (DN 7C), între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule.

”CNAIR a reuşit în acest an, printr-un efort susţinut şi cu ajutorul condiţiilor meteo favorabile, să efectueze lucrările necesare pentru curăţarea şi pregătirea drumului cu două săptămâni mai devreme faţă de termenul obişnuit, respectiv 1 iulie”, a transmis CNAIR, marți, într-un comunicat de presă.

În acest an, drumarii au reuşit să cureţe şoseaua cu două săptămâni mai repede decât de obicei. În mod normal, traficul se relua pe DN 7C la 1 iulie.

 

Share post:

 

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

DOLJ.LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 15.08 – 21.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 15.08 – 21.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Accident între trei olteni și un teleormănean. Unul dintre ei, la spital

Un șofer de 72 ani, din județul Dolj, a...

Diana Şoşoacă, executată silit

Diana Şoşoacă este executată silit de ANAF. Senatoarea nu...