vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cadavru cărat pe scuter! Un român a fost arestat

Un român de 48 de ani a fost arestat la Napoli, fiind suspectat că și-a ucis prietenul, tot un român, după care i-a transportat cadavrul cu scuterul și l-a abandonat într-o zonă rurală.

Carabinierii au obținut imagini de pe camerele de supraveghere care-l arată pe Florin S., de 48 de ani, transportând cu scuterul un „pachet” mare, învelit în folie de plastic și legat, care era, de fapt, cadavrul lui Gheorghe P., potrivit Il Messaggero.

Cadavrul lui Gheorghe P., de 54 de ani, a fost descoperit pe data de 4 iunie, pe un câmp din zona rurală Scisciano. Era legat și învelit într-un sac din plastic. Anchetatorii au descoperit imaginile de pe camera de supraveghere și au stabilit că victima a fost văzută ultima dată în viață pe data de 2 iunie, în compania lui Florin S.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atunci, cei doi au mers împreună la un magazin, după care s-au dus acasă la suspect, unde ar fi avut loc crima. În aceeași zi, Florin S. a fost surprins de camerele de supraveghere transportând „pachetul”.

La sfârșitul săptămânii trecute, judecătorul de instrucție al Tribunalului din Nola (Napoli) a validat mandatul de arestare emis de procuror.

Motivul crimei este deocamdată necunoscut.

Foto: captură video

Politica