joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bacalaureat 2022: Subiectele la Matematică, profil real, Mate-Info

Bacalaureat 2022 a continuat marți, 21 iunie, cu proba scrisă la Matematică, una din cele două probe obligatorii ale profilului, respectiv Matematică și Istorie. 

La profilul Mate-info, candidații au avut de rezolvat varianta numărul 1 extrasă, potrivit edupedu.ro.

La Matematică, subiectele sunt diferențiate pe filiere/profiluri astfel:

Policlinica Buna Vestire Craiova

Subiect M1 – mate-info

Subiect M2 – științele naturii

Subiect M3 – tehnologic

Primele rezultate vor fi afişate în data de 27 iunie până la ora 12,00. Pentru depunerea contestaţiilor a fost alocat intervalul orar 12,00 – 18,00 în aceeaşi zi. Rezultatele finale vor fi afişate pe 1 iulie.

Examenul naţional de Bacalaureat se consideră promovat de către absolvenţii studiilor liceale care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise şi au fost notaţi cel puţin cu 5 la fiecare dintre acestea, obţinând cel puţin media 6 la probele scrise.

După proba scrisă de Limba română de la Bacalaureat 2022, marți, 21 iunie, este programată proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), iar miercuri, 22 iunie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba si literatura maternă se va desfășura joi, 23 iunie.

Politica