marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A intrat cu mașina în casă, după ce a fost urmărit de polițiști

„Un bărbat de 37 de ani din Slatina a intrat cu autoturismul într-o casă, după ce a rupt inclusiv gardul gospodăriei. Evenimentul s-a întâmplat după o urmărire de 25 de kilometrii. Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, demarând în trombă. Bărbatul nu deținea permis de conducere.

„În noaptea de 20/21 iunie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, în timp ce desfășurau activități specifice, în comuna Dăneasa, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care și-a continuat deplasarea, fără a opri. Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia prin comuna Dăneasa și Radomirești, pe Drumul Național 6 – European 70, unde, după aproximativ 25 de kilometri, în comuna Mihaiești, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard și cu o casă nelocuită. Polițiștii au identificat șoferul autoturismului ca fiind un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Slatina, care nu posedă permis de conducere. Acesta se afla singur în autoturism și a refuzat testarea cu aparatul etilotest”, conform reprezentanților IPJ Olt, care au transmis și că bărbatul a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă, fiind continuate cercetările.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica