sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal între polițiștii din Gorj. Un agent a fost prins băut la volan

Un polițist de la Biroul de Investigații Criminale, din Gorj, a fost prins băut la volan, în acest weekend. Conform biroului de presă al IPJ Gorj, bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițistul se afla în mașină cu încă doi colegi, iar când au fost opriți în trafic, între aceștia și agenții de la Rutieră a avut loc un scandal.  După ce a fost sesizată conducerea IPJ Gorj și Compartimentul de Control Intern, au început verificările, notează antena3.ro.

În data de 18 iunie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 27 de ani, din Municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autovehicul. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului. S-a dispus efectuarea de verificări interne, având în vedere calitatea bărbatului”, a transmis IPJ Gorj, potrivit GorjOnline.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica