sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Un biciclist a murit, după ce a fost lovit de un șofer băut. Victima a rămas blocată în parbrizul autoturismului

Un bărbat de 75 de ani din Movileni, Olt a decedat duminică la prânz, după ce a fost lovit de un autoturism condus de un șofer de 63 de ani din Slatina.

Pompierii SMURD prezenți la fața locului, l-au găsit pe bărbat blocat în parbrizul autoturismului, în stop cardio respirator.

„La sosirea echipajelor, a fost găsit un pacient (biciclist) blocată în parbrizul autoturismului, în stop cardio-respirator. Bărbatul a fost extras de echipajele SMURD și preluat de echipajele medicale, fiind începute manevrele de resuscitare. Pacientul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat de medicul SAJ”, conform ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiștii prezenți la fața locului, rezultatul fiind pozitiv.

„La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 12:25, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe Drumul Județean 546B, în comuna Movileni, județul Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Potcoava. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din municipiul Slatina și un biciclist, în vârstă de 75 de ani, din comuna Movileni. În urma evenimentului, biciclistul a decedat. Acesta va fi transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat”, conform IPJ Olt.

Politica