sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Costea, dat afară din casă. Iubita n-a mai vrut să-l întrețină

Fostul fotbalist oltean, Mihai Costea a fost dat afară din casă de iubită. Conform gsp.ro, ex iubita Adelina Nica are un copil de 10 luni cu Mihai Costea, dar relația dintre cei doi s-a încheiat, pentru că, susține femeia, fostul atacant de la Craiova și FCSB nu se implică material în creșterea copilului.

Adelina refuză ideea unei împăcări și-i aduce mai multe acuzații lui Costea.

„Nu se pune problema unei împăcări. Copilul are nevoi. Are nevoie de bani de mâncare, de bani de haine, bani de bonă, bani de toate cele necesare. Nu sunt eu femeia rea care nu îl lasă să își vadă copilul, asta e sigur.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Că se plânge el că nu își poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui. El nu își vede copilul pentru că acest copil crește, iar creșterea este costisitoare, el nu se implică deloc în asta. Cine are copil poate să înțeleagă situația.

Nici eu nu am vrut să se ajungă aici, să nu fiu cu tatăl copilului. Poate și copilului îi este greu, dar nu se poate să îl țin în casă doar pentru a face figurație. Nu se poate să stai o viață pe banii femeii, să nu faci nimic. Noi am avut o relație, nu a fost o joacă. Nu am făcut copilul cu el pentru că era vreun bogătan, l-am făcut pentru că am vrut, am stat în aceeași casă, am avut o relație”, a spus fosta iubită a fotbalistului, conform sursei citate.

sursa foto wikipedia

Politica