vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Femeia care a omorât 4 muncitori la Iași, reținută la o terasă

Femeia care a provocat accidentul petrecut joi noapte la Iaşi, când patru oameni au murit, a fost reţinută şi este cercetată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului. Conform adevarul.ro, șoferița care gonea cu peste 100 km/h prin cartierele Iaşului, a intrat în plin într-un grup de muncitori care lucrau la asfaltarea unei guri de canal de pe şosea.

După ce a fost scoasă din maşină, şoferiţa a fost transportată la spital, unde a refuzat internarea, iar a doua zi, poliţiştii au găsit-o relaxându-se pe terasa unui mall din oraş. „În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 17 iunie, conducătoarea auto a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore. La data de 18 iunie, aceasta va fi prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi, conform aceleiași surse.

Un martor susţine că şoferiţa a fost văzută făcând drifturi într-o parcare înainte de a se petrece tragedia, iar unii vecini susţin că au văzut-o joi seara fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Imediat după accident, ieşeanca a fost testată cu aparatul etilotest, reieşind o valoare de 0,42mg/l alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica