vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

30 de oameni evacuați, după ce pensiunea în care erau cazați s-a făcut scrum

30 de turiști și angajați s-au autoevacuat, după ce Pensiunea Poiana Soarelui din Tălmaciu a luat foc noaptea trecută. Conform adevarul.ro, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au plecat la intervenţia de la Tălmaciu, după alarma dată în cursul nopţii, în jurul orei 02:52. Pompierii militari au acţionat pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu la o unitate de cazare turistică: Poiana Soarelui. Când au ajuns la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la acoperiş şi etajul superior.

„Înainte de sosirea forţelor, un număr de aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat şi nu au fost înregistrate victime. Pompierii militari au fost sprijiniţi în misiunea lor de membrii Serviciului de Voluntariat pentru Situaţii de Urgenţă Tălmaciu”, a menţionat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan, conform sursei citate.

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric. Întreaga construcţie, de tip parter + etaj, având o suprafaţă de aproximativ 500 mp, s-a transformat în scrum.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica