joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elena Udrea a ajuns la Penitenciarul Târgșor

Elena Udrea a fost extrădată joi în România, la mai bine de două luni de când a fost reținută în Bulgaria. Fostul ministru a fost preluat de autoritățile române din Vama Giurgiu-Ruse, iar în jurul orei 19.00 a ajuns la Penitenciarul Târgșor.

Aici urmează o perioadă de 21 de zile de carantină, pe care Udrea le va petrece într-o cameră ce îi va asigura un spaţiu minim de 4 mp. La finalizarea acestei perioade, fostului ministru „i se va stabili planul individualizat de evaluare şi intervenţie educativă şi terapeutică prin care se precizează activităţile şi programele în care fostul politician urmează a fi inclus pe perioada deţinerii”, a transmis Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Judecătorii Curții de Apel de la Sofia au decis vineri, 10 iunie, extrădarea fostului ministru al dezvoltării, Elena Udrea, condamnat la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Udrea a cerut la CEDO suspendarea mandatului european de arestare, însă miercuri, Curtea Europeană a Drepturilor Omului i-a respins cererea, scrie libertatea.ro

Elena Udrea a fost condamnată definitiv pe 7 aprilie de Înalta Curte de Casație și Justiție la şase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, pentru luare de mită şi abuz în serviciu.



Politica