vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Minoră căzută în stradă, salvată de un politist

O minora de 15 ani a fost salvată de intervenția promptă a unui polițist. Totul s-a petrecut pe strada Brestei din Craiova. Omul legii, care era în timpul serviciului a observat-o pe copilă căzută la pământ, inconștiență și cu convulsii. Polițistul a efectuat manevre de de resuscitare până la venirea echipajului de urgență.

„Colegul nostru, Daniel Ungureanu, poliţist în cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Dolj, în timp ce se afla în executarea atribuţiilor de serviciu, a observat pe strada Brestei, din Craiova, o adolescentă căzută la pământ. Poliţiştul a oprit autospeciala de poliţie în condiţii de siguraţă şi s-a deplasat imediat în locul unde adolescenta era căzută, constatând că aceasta era inconştientă şi prezenta convulsii și rigiditate a corpului.Colegul nostru a apelat SNUAU 112 şi a început imediat efectuarea manevrelor de prim-ajutor. Totodată, avand în vedere că adolescenta manifesta miscări periodice şi necontrolate ale corpului, colegul nostru a urmărit menţinerea acesteia într-o poziţie de siguranţă, până la preluarea acesteia de către echipajul medical, ulterior fiind transportată la spital”, conform IPJ Dolj.

Între timp, fata a ajuns acasă și este intr-o stare de sănătate bună.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Adolecesta are 15 ani, este din Craiova, a ajuns acasă şi are o stare de sănătate bună!

Apreciem implicarea colegului nostru, îi mulţumim pentru exemplul pe care în oferă şi
îl felicităm pentru curajul, stăpânirea de sine şi profesionalismul de care a dat dovadă”, au adăugat reprezentanții IPJ.

Politica