marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Confruntare la tribunal între Niculina Stoican și Olguța Berbec

Procesul în care Niculina Stoican a fost dată în judecată de Olguța Berbec a avut loc pe 14 iunie. Motivul pentru care cele două s-au confruntat în instanță a fost presupusul furt al unei piese. Surse apropiate celor două cântărețe au mărturisit că cele două soliste au fost puse față în față de magistrați și interogate cu privire la piesa „Dragoste veche și nouă”, notează click.ro.

La înfățișarea de la Tribunalul București, cele două soliste au fost nevoite să aștepte pe holuri aproximativ patru ore, apoi au stat încă trei ore în sala de judecată, unde magistrații le-au adresat întrebări fiecăreia dintre ele, încercând să afle cine- ce a furat, conform sursei citate.

După ce Olguța Berbec ar fi a depus dovezi prin care arată autenticitatea piesei sale, Niculina Stoican s-a apărat și a spus că nu a auzit niciodată piesa Olguței Berbec, iar piesa pe care ea însăși o interpretează îi aparține și este culeasă din folclor, scrie click.ro. În data de 13 septembrie, 3 experți de la Institutul de Muzică vor analiza și vor considera dacă piesa Niculinei Stoican e de proveniență din folclor sau sustrasă de la Olguța Berbec.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: Instagram

Politica